ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nova recollida de 'Canet en Acció' per proveir d'aliments a totes les persones vulnerables del municipi
L'acció es farà aquest dissabte 3 d'octubre
PUBLICAT Divendres, 02.10.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

recapteAquest dissabte, 3 d'octubre, de 9 a 13.30 hores, es durà a terme la segona recollida d'aliments del projecte 'Canet en Acció'. Aquest projecte, es realitza cada primer dissabte de mes davant dels principals supermercats del municipi. L’objectiu principal d’aquest projecte és proveir mensualment d'aliments  i productes de neteja i higiene personal a Canet Aliments perquè ho puguin repartir a les famílies i persones més vulnerables del municipi.

Aquest projecte surt de la 'Teranyina Social' formada per grups de voluntaris i amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Canet de Mar, Creu Roja i Càritas. Tanmateix, aquest projecte no pretén posar en un compromís a ningú. Aquesta acció és tan sols per oferir la possibilitat de col·laborar a les persones que així ho desitgin.

La primera acció es va fer el passat dissabte 5 de setembre i es van obtenir uns resultats molt positius. En total, es van recollir 1.324, 22 kg d'aliments. Aquests productes, van ser recollits per Creu Roja i portats al seu magatzem. Des d'allà amb la coordinació de Serveis Socials van ser distribuïts entre les famílies més necessitades.

Què es necessita?

Verdures en conserva, llegum cuita, tonyina, pasta, oli, llet, cereals, galetes, productes d’higiene personal. També es decessiten productes d'alimentació infantil: cerals, potets i llet de continuació.

on?

Els cinc establiments on es farà aquesta primera acció són els següents:

Cal Cocu:  Riera dels Lledoners, 31

Spar: Riera Gavarra, 53

Bon Preu: Av. General Moragues, 2

Bon Àrea: Riera Buscarons, 7

Condis: Carrer Montseny, 16

Clarel: Carrer Vall, 2

Clarel: Riera Gavarra, 72

Clarel: Riera Buscarons, s/n

informació relacionada NOTÍCIA | 'Canet en Acció' organitza un recapte per proveir d´aliments a les persones més vulnerables del municipi

NOTÍCIA | 'Canet en Acció' recapta més d'una tona d'aliments. Via Ràdio Canet

^