ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Exposició: Antoni Serra Fiter, El ceramista del Modernisme
Del 18 de setembre de 2020 al 14 de febrer de 2021
PUBLICAT Dijous, 17.09.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La sala d'exposicions de la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner acollirà del 18 de setembre de 2020 al 14 de febrer de 2021 l'exposició Antoni Serra Fité. El ceramista del Modernisme.

expo casa museu Antoni serra fitéAntoni Serra Fité és considerat el ceramista per excel·lència del Modernisme català. Serra no només destaca per la seva qualitat artísitca, sinó que també ho fa per la gran qualitat tècnica de la seva obra. El ceramista, nascut a Barcelona l'any 1869, va treballar molt estretament amb l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Una de les col·laboracions més destacades va ser la realització de dos magnífics panells de porcellana amb relleus que es troben al menjador de la Casa Lleó Morera.

El regidor de Cultura, Pere Xirau afirma que "l'excel·lència del treball d'Antoni Serra Fité i la seva relació professional amb Lluís Domènech i Montaner, justifiquen sobradament que la Casa Museu aculli aquesta magnífica exposició".

informació sobre l'exposició ANTONI SERRA FITER. El ceramista del Modernisme.

Exposició de peces dissenyades per: Antoni Serra, Enric Casanovas, Joan Carreras, Gustau Violet, Ismael Smith, Pau Gargallo, Dionís Renard, Josep Clarà, Xavier Nogués, Miquel Blay, i Martí Gimeno i produïdes en el taller d’ Antoni Serra

Del 18 de setembre de 2020 al 14 de febrer de 2021

Sala Jardí de la Casa Museu Lluís Domènech i Montener.

Entrada lliure dins dels horaris de la Casa museu

^