ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dispositiu especial de mobilitat amb motiu del retorn a les escoles
L'Ajuntament treballa per una tornada a les aules segura
PUBLICAT Divendres, 11.09.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Retorn escola

L´Ajuntament de Canet de Mar, els centres escolars i la Policia Local del municipi estan treballant conjuntament per garantir una tornada a l´escola segura.

Per tal de poder garantir que alumnes i professorat puguin accedir al centre d´una forma segura garantint la distància de seguretat, evitant aglomeracions i per poder dur a terme els controls pertinents, les entrades i les sortides es faran de forma esglaonada i s´han habilitat diferents zones per accedir als centres educatius.

Per evitar aglomeracions i facilitar el procés d´entrada i sortida, la Policia Local de Canet de Mar ha elaborat un dispositiu especial de mobilitat que s´anirà revisant cada setmana amb els mateixos centres educatius per tal de garantir la seguretat dels alumnes en les entrades i sortides dels centres.

A partir de dilluns i haurà les següents afectacions de circulació:

escola misericòrdia

De 8:45 fins a les 9:15 i de 16:15 fins a les 17:15 hores es tallarà la circulació de vehicles de l´Avinguda Àngel Planet.  No hi haurà cap tipus de tolerància en la circulació de vehicles, incloent els vehicles de serveis municipals o de neteja viària.

Durant el trasucurs dels talls, l'agent de policia present valorarà si cal tallar la circulació de vehicles també al carrer Via Carles Pascual desviant-los pel carrer Santa Isabel.

Un cop finalitzat aquest servei, els agents de policia valoraran si els talls de circulació s'han de mantenir durant la resta de setmanes segons el volum d'alumnes que hi hagi per entrar o sortir.

Mise

Escola ylesias Es tallarà la circulació de vehicles a la Plaça Església. Concretament en el tram que va  des de el carrer Església fins  al carrer Eusebi Golart.

Un agent de policia sencarregarà de controlar aquesta zona i si hi ha molta cua d'alumnes, es tallarà la circulació del carrer Gram desviant els vehicles pel carrer Abell Baix.

Un segon agent, realitzarà la protecció dels alumnes per la segona entrada al centre que estarà situada al carrer Pere Deleglise.  Un cop finalitzada a jornada es valorarà si cal mantenir aquesta protecció.

iglesias

 

Escola turó  del drac

Un agent tallarà la circulació de vehicles de la Ronda Ferrer de Canet i només s´autoritzarà el pas en direcció a l´aparcament de sorra.

Des de l'àrea de Seguretat Ciutadana amb coordinació amb la direcció del centre s'ha decidit realitzar tres carrils d´entrada dels alumnes, dos per la porta principal  i un per la porta lateral. Aquests carrils es delimitaran  amb tanques de la brigada municipal i cinta policial.

Els grups d' alumnes s'organitzaran de la següent manera:

  • Un primer grup per la vorera en direcció Via Figuerola.
  • Un segon grup pel lateral de l´escola en direcció a la zona alta del parc del Turó del Drac.
  • Un tercer grup anirà en direcció a la zona baixa del parc del Turó del Drac.
  • Hi haurà un altre grup d´alumnes que entraran per l´entrada de la zona esportiva, però aquest no afecta a la circulació rodada i/o a la seguretat, ja que es troba a l´interior del Parc del Turó del Drac.

turó

 

escola fedac Es tallarà la circulació de vehicles d´entrada per la Nacional II al carrer Balmes 47-49,  amb motiu de la cua d´alumnes que es pugui produir. També quedarà tallat el carrer Bonaire.

L´agent valorarà el tall de circulació de vehicles del carrer Vall, si considera que hi ha perill per als alumnes.

Les cues dels alumnes s´han distribuït:

  • Els cursos de primària entraran pel carrer Bonaire i la cua la realitzaran en direcció al carrer Balmes. La sortida la realitzaran per la porta lateral del centre i la cua la realitzaran a la vorera en direcció al carrer Ample.
  • Els altres cursos, entraran per les portes principals, realitzant una cua a la vorera en direcció a la Plaça Barris i l´altre, per la vorera en direcció al carrer Ample. La sortida la realitzaran per les mateixes portes i les cues les mantindran en el mateix sentit que a l´entrada.

fedac

 

 

^