Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 04.09.2020

Susi ChinchillaEl diari ‘La Vanguardia’, en la seva edició digital, ha llençat un repte a totes les seves lectores i lectors: explicar el seu millor record de la infància. Ahir, 3 de setembre, es va publicar el record de la canetenca Susi Chinchilla.

Concretament, Chinchilla ha convertit un dels seus records d’infantesa en un dibuix protagonitzat per les ja emblemàtiques ‘tietes’ amb un fons clarament modernista:

"Comparteixo aquest dibuix de 'Les tietes en el Modernisme de Canet'. Montse Obach i Domènech, la besneta de Lluís Domènech i Montaner, és molt amiga i, de petites, ens passàvem les tardes d'estiu jugant a la casa del dibuix ".

"Jugàvem a la caseta de nines de jardí i removent els plànols del seu besavi, que havia tingut aquí l'estudi d'arquitectura (ara museu) i 'tresor de Canet!".

"Quan plovia molt vèiem baixar l'aigua i com s'ajuntaven les dues rieres ... Són molts records i molt bonics! Desitjo que us agradi, ja que va resultar emotiu pintar aquest dibuix ".

Chinchilla és artista urban sketcher i ha compartit diverses obres seves a ‘La Vanguardia’. Pots veure’n algunes a través d’aquest enllaç.

Pots llegir la notícia original aquí.