Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

NotÝcies
L┤acte  es realitzarÓ complint amb tots els protocols marcats per evitar la propagaciˇ de la COVID-19
PUBLICAT Dijous, 03.09.2020

Foto Diada 11 setembre 2019L’Ajuntament de Canet de Mar ha decidit mantenir l’acte institucional de l’Onze de Setembre, diada nacional de Catalunya, que es fa cada any a la plaša Onze de Setembre. L’acte per˛ reduirÓ el seu format tradicional i es farÓ a complint amb totes les mesures decretades amb motiu de la pandŔmia sanitÓria de la COVID-19.

El format de l’acte queda redu´t a l’ofrena floral que tindrÓ lloc a la plaša Onze de Setembre a partir de les 9 del matÝ.

A travÚs de la pÓgina web de l’Ajuntament, de les xarxes socials institucionals i de RÓdio Canet de Mar s’emetrÓ el missatge institucional de la Diada que enguany el farÓ l’alcalde accidental, Pere Xirau i el parlament cÝvic que anirÓ a cÓrrec del compositor canetenc Xavier Dotras i Dotras.

A travÚs dels canals oficials tambÚ es publicaran els missatges i salutacions que ens han fet arribar els partits polÝtics amb representaciˇ a l’Ajuntament de Canet de Mar en aquesta Diada tan atÝpica que ens toca viure enguany.

L’ofrena floral tindrÓ un format semblant al dels anys anteriors, tot i que s’adaptarÓ a les noves mesures de contenciˇ de la COVID-19.  En aquest sentit, des del consistori s’ha fet una crida a les entitats que hi vulguin participar a inscriure’s prŔviament a l’acte i s’informa que, en aquesta ocasiˇ, el n˙mero mÓxim de persones per entitat que podran realitzar l’ofrena quedarÓ limitat a un sol representant. L’Ajuntament serÓ la primera instituciˇ en realitzar l’ofrena a les 9 del matÝ i, de forma esglaonada, ho aniran fent desprÚs la resta de partits polÝtics, entitats i associacions del municipi.

Missatge institucional de la Diada

parlament cÝvic

missatges polÝtics

IMATGES DE L'OFRENA FLORAL