Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
La primera acció es farà aquest dissabte 5 de setembre de 9 del matí a 13.30 del migdia
PUBLICAT Dimecres, 02.09.2020
recapte

Diverses entitats del municipi, conjuntament amb grups de voluntaris i amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Canet de Mar, Creu Roja i Càritas posen en marxa el projecte ‘Canet en Acció’. Aquest projecte consisteix en realitzar un recapte d’aliments el primer dissabte de cada mes davant dels principals supermercats del municipi.

La primera acció es farà aquest dissabte 5 de setembre de 9 del matí a 13.30 del migdia. L’objectiu principal d’aquest projecte és proveir mensualment d'aliments  i productes de neteja i higiene personal a Canet Aliments perquè ho puguin repartir a les famílies i persones més vulnerables del municipi.

Aquest és el primer projecte que surt de la 'Teranyina Social'. Tanmateix, aquest projecte no pretén posar en un compromís a ningú. Aquesta acció és tan sols per oferir la possibilitat de col·laborar a les persones que així ho desitgin.

Què es necessita? Verdures en conserva, llegum cuita, tonyina, pasta, oli, llet, cereals, galetes, productes d’higiene personal. També es decessiten productes d'alimentació infantil: cerals, potets i llet de continuació.

on? Els cinc establiments on es farà aquesta primera acció són els següents:

Cal Cocu:  Riera dels Lledoners, 31
Spar: Riera Gavarra, 53
Bon Preu: Av. General Moragues, 2
Bon Àrea: Riera Buscarons, 7
Condis: Carrer Montseny, 16

Consulta el mapa amb les ubicacions:

mapa canet accio

cartell recapte

cartell recapte

Fitxer: Cartell_general.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 543.1 kB