Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
El consistori lamenta comunicar que ha de cancel·lar la Festa Major Petita 2020 davant l'alt risc de rebrot de la COVID-19
PUBLICAT Divendres, 28.08.2020
vot de vila 2019

Ajuntament de Canet de Mar ha decidit cancel·lar la celebració de la Festa Major Petita del municipi que s´havia de celebrar a principis d´aquest mes de setembre. Des del consistori, la regidoria de Festes i la comissió de Festes s´havien preparat un seguit d´activitats seguint estrictament les mesures de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19. Tanmateix, davant la situació actual que viu el nostre municipi amb un alt risc de rebrot s´ha decidit no celebrar aquesta diada.

Després de valorar detalladament tots els actes i les recomanacions fetes pel Govern de la Generalitat de Catalunya i les autoritats sanitàries, s´ha decidit cancel·lar alguns dels actes que hi havia al programa , excepte les misses de celebració de la Novena que es faran a porta tancada, sense públic, i que es podran seguir en directe a través del Canal de YouTube de l´Ajuntament i el Canet Suite Cultural que queda posposat.

El consistori lamenta haver de prendre aquesta decisió però davant la situació actual s´ha decidit prioritzar la salut i el benestar de les canetenques i canetencs. Es demana comprensió als veïns i veïnes de Canet, ja que es tracta d´una decisió difícil però necessària per fer front a la COVID-19.