ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Una unitat més reforçarà la Policia Local de Canet durant els caps de setmana
Es  preveu augmentar la seva presència en llocs estratègics del poble per evitar furts i fer complir les mesures sanitàries
PUBLICAT Divendres, 07.08.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Reforç Policial

L'Ajuntament de Canet de Mar reforçarà la presència de la Policia Local al carrers del municipi amb una patrulla més durant els caps de setmana d’estiu.

Arran de les denuncies i queixes presentades per la ciutadania davant de diversos actes delictius i incívics que el cos policial va rebre durant l’última setmana de juliol i que es van intensificar durant el cap de setmana de l’1 i 2 d’agost, des de l’Àrea de Seguretat Ciutadana s’ha decidit intensificar la presència d’agents de policia als carrers del municipi.

Amb aquest reforç policial, es vol incrementar l’eficàcia en les actuacions policials i crear un efecte de dissuasió preventiva per evitar furts i robatoris en domicilis i empreses.

Els dispositius policials també incrementaran de manera considerable els controls per garantir el compliment de les mesures higièniques i de seguretat  per evitar la propagació de la COVID-19 al municipi. Els agents sancionaran a totes aquelles persones que no compleixin les normes establertes.

Paral·lelament a aquest reforç policial, des de la Creu Roja de Canet es posarà en marxa un dispositiu nocturn d´informació i assessorament als joves i adolescents en relació amb la COVID-19. Aquesta tasca de conscienciació es durà a terme a les zones o espais del municipi on s´ha detectat que cal una major incidència. Començarà aquest dissabte i està previst que se segueixi realitzant fins a la primera setmana de setembre. Concretament les actuacions es faran de dimarts a diumenge des de les 20 hores fins a l´1 de la matinada.

L’Ajuntament fa una crida als ciutadans i a les ciutadanes perquè denunciïn qualsevol fet delictiu o incívic del qual hagin estat víctimes o testimonis directes, ja que la informació recollida és imprescindible per resoldre els casos i evitar actes futurs.

informació relacionada NOTÍCIA | Creu Roja Canet posa en marxa un dispositiu per reforçar la informació i sensibilització dels joves en relació a la COVID-19

NOTÍCIA | Mascareta obligatòria encara que es pugui mantenir la distància

NOTÍCIA | Aquest estiu, protegeix-te de la calor i evita ensurts! 

^