ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Creu Roja Canet posa en marxa un dispositiu per reforçar la informació i sensibilització dels joves en relació a la COVID-19
Aquesta tasca de conscienciació es durà a terme a les zones o espais del municipi on s´ha detectat que cal una major incidència
PUBLICAT Dimecres, 05.08.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Creu Roja informantA partir d´aquest dissabte, 8 d´agost, Creu roja Canet en col·laboració de l´Ajuntament i de la Policia Local del municipi posaran en marxa un dispositiu nocturn d´informació i assessorament als joves i adolescents en relació amb la COVID-19.

Dispositius formats per un total de 6 agents de la Creu Roja Joventut recorreran diferents zones del poble, incidint sobretot en la difusió i conscienciació sobre les mesures de protecció davant del virus com l'ús de mascareta, la higiene de mans, la distància social de seguretat entre persones i limitacions de les reunions amb amics.

El dispositiu estarà format per agents joves formats prèviament que lliuraran mascaretes i altres materials davant dels casos que sigui necessari per poder conscienciar correctament als joves del municipi.

Aquesta tasca de conscienciació es durà a terme a les zones o espais del municipi on s´ha detectat que cal una major incidència. Començarà aquest dissabte i està previst que se segueixi realitzant fins a la primera setmana de setembre. Concretament les actuacions es faran de dimarts a diumenge des de les 20 hores fins a l´1 de la matinada.

Aquesta acció és finançada per la Generalitat de Catalunya i s´ha dut a terme en poblacions com Sabadell i Terrassa. Del Maresme, Canet de Mar, Calella i Mataró seran els primers on es durà a terme aquesta campanya. Tanmateix, des de la Creu Roja Maresme no es descarta fer-ho a altres poblacions veïnes si el projecte obté resultats satisfactoris en aquests municipis.

informació relacionadaNOTÍCIA | Les platges de Canet estan obertes. Consulta la normativa

NOTÍCIA | GUIA: Tot el que cal saber sobre la Fase de Nova Normalitat

NOTÍCIA | L´Ajuntament de Canet destina més de  40.000 euros en ajuts d´emergència social per la COVID-19

NOTÍCIA | Serveis Socials, Creu Roja i Càritas reparteixen aliments a més de 200 persones en situació de vulnerabilitat

^