ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
‘INICIS´, l´exposició de les primeres obres del pintor canetenc Salvador Castellà
La mostra es podrà veure fins al 16 d'agost a la casa taller de l'artista
PUBLICAT Dimecres, 05.08.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Portada expo Salvador CastellàCoincidint que aquest 2020 fa cinc anys que el pintor canetenc Salvador Castellà ens va deixar, des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, juntament amb la Carme Rovira, vídua de l’artista, s’ha organitzat una exposició on es mostren les primeres obres professionals de l’artista.

L’exposició, que porta per nom ‘Inicis’, està formada per una selecció de 32 obres que Castellà va pintar i exposar durant l’any 1992 i el 1993.

Tot i que en un inici l’exposició s’havia de realitzar a la Sala Cultural Ramon de Capmany, degut a la situació sanitària actual, s’ha decidit fer-ho finalment a la casa taller on l’artista va viure i crear gran part de la seva obra artística.

L’exposició es podrà veure des del 31 de juliol fins al 16 d’agost. Per poder-hi accedir, cal demanar cita prèvia a través del correu electrònic: artnostrum@gmail.com. Més informació al cartell adjunt.

Durant la visita caldrà dur sempre la mascareta posada correctament – tapant boca i nas – i mantenir la distància social de seguretat d’1.5 metres entre usuaris. L’aforament màxim de l’espai és de 3 persones.

Cartell exposició INICIS de Salvador Castellà

Cartell exposició INICIS de Salvador Castellà

Fitxer: cartell_expo_Salvador_Castella_inicis.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 854.88 kB

VÍDEO DE LA PRESENTACIÓ DE L'EXPOSICIÓ L'alcalde accidental i regidor de Cultura i Hisenda de l'Ajuntament de Canet de Mar, Pere Xirau presenta en aquest vídeo, juntament amb Carme Rovira,  l'exposició 'Inicis' del pinto canetenc Salvador Castellà:

^