ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les obres de renovació del carrer Clausell començaran aquest mes d´agost
L´ Ajuntament ha adjudicat les obres a l´empresa COYNSA-2.000 per 800.000 euros
PUBLICAT Dijous, 30.07.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

carrer clausell(Última actualització: 30/07/2020)

El pròxim dilluns 3 d’agost començaran les obres de millora i renovació integral del carrer Clausell de Canet de Mar. Està previst que s’allarguin durant set mesos.

Per una banda, aquestes obres consistiran en renovar totalment les canonades d’aigua per tal de poder separar, en dos trams diferenciats, la xarxa de recollida d’aigües pluvials i la xarxa d’aigües residuals. I, per altra banda, també es durà a terme una tasca de renovació total  de la part superior i visible del carrer que permetrà als vianants poder gaudir de voreres més amples i dues zones espaioses amb bancs per poder descansar ubicades a les confluències d’aquest carrer amb els carrers Pirineus i Cadí, dues zones sense sortida de vehicles.

L’ Ajuntament de Canet de Mar ha adjudicat les obres a l’empresa COYNSA-2.000 per 800.000 euros. Concretament, les obres de la part superior de carrer tenen un cost aproximat de 500.000 euros, mentre que la renovació de la part interna del carrer costa uns 300.000 euros aproximadament.

El regidor d’Urbanisme, Lluís Llovet considera necessàries les obres del carrer Clausell, ja que fa molt anys que no es fan inversions en aquesta zona. També destaca que la millora i separació de les canonades de la xarxa d’aigües pluvials i residuals permetrà acabar amb les inundacions que pateixen, des de ja fa anys, alguns veïns de la zona quan plou amb intensitat.

Està previst que les obres tinguin una durada d’uns set mesos aproximadament i, per tal de causar les menys molèsties possibles a les veïnes i els veïns de la zona, es faran en diferents trams.

Des de l’Ajuntament s’anirà informant a través de cartellera i d’aquest espai web de totes les modificacions i afectacions que es vagin produint durant aquest període d’obres al carrer Clausell. Tanmateix, des d’Urbanisme es prega a tota la gent que tingui dubtes a posar-se en contacte amb l’àrea a través del telèfon 93 794 39 40.

PRIMERA FASE - TRAM ENTRE ELS CARRERS MERCAT I TORDERA

Està previst que aquesta fase de les obres comenin el pròxim dilluns 3 d'agost i s'allargui unes dues setmanes aproximadament.

Els treballs en aquesta zona provocaran les següents afectacions:

  • Tall del  carrer Clausell entre els carrers Mercat i Tordera, afectant el trànsit i l'estacionament.
  • Anul·lació de les zones d'aparcament de vehicles ubicades entre el carre Mercat i el carrer Tordera. Concretamnet, també es veurà afectada la zona de càrrega i descàrrega i dues  places reservades a persones amb mobilitat reduïda).
  • Anl·lació de l'aparcament de motocicletes ubicat al carrer Tordera, a tocar del carrer Clausell, on s'hi ubicarà un espai per a les obres i els seus treballadors.

Mapa Clausell fase primera obres

vídeo | L'àrea d'urbanisme respon tots els vostres dubtes

més informació TAULER D'ANUNCIS | Projecte de substitució del paviment i millora de les infraestructures del carrer Clausell 

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^