ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
ADIF comença les obres d´arranjament de les zones malmeses pel temporal Glòria
PUBLICAT Dimarts, 21.07.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Des de l’Ajuntament de Canet de Mar s’informa a la ciutadania que s’estan duent a terme un seguit d’obres d’adequació de les vies de la Línia R1 de Rodalies que afecten a les poblacions de Sant Pol de Mar, Canet de Mar i Arenys de Mar.

Aquestes obres s’estan duent a terme des d’ ADIF i són per arranjar les zones que van quedar malmeses a causa del temporal Glòria que hi va haver els passat mes de gener. Aquestes obres, estava previst que s’iniciessin  entre els  mesos d’abril i juny però a causa de la pandèmia sanitària de la COVID-19 no han pogut iniciar-se fins aquest mes de juliol.

La primera part de les obres ja està finalitzada i ara, les tasques se centren a la zona ferroviària que va de Canet de Mar a Sant Pol de Mar. Les actuacions es duen a terme durant dues nits a la setmana i es basen en canviar el terra i les bigues malmeses pel temporal i adequar els espais dels accessos que s’han estat fent servir per deixar-los en bones condicions.

Des d’ADIF han fet habilitat un telèfon de contacte per tal de poder resoldre qualsevol dubte: 934956327

La línia R1 patirà afectacions a partir d’aquest cap de setmana

Afectació estacions renfeL’inici dels treballs de la futura estació de La Sagrera comportarà la interrupció de trens entre Badalona i l’estació Clot-Aragó durant els caps de setmana a partir del pròxim  25 de juliol i fins al 6 i  8 de novembre. Aquests dies, les persones que utilitzin la R1 disposaran del servei habitual entre Malgrat de Mar i Badalona. Un cop a Badalona, els passatgers que hagin d’anar més enllà hauran d’agafar el metro per arribar fins a Barcelona o la línia B7 fins a Sant Adrià on podran connectar amb el TRAM.

La resta de dies i fins que finalitzin les obres, l’oferta de trens entre Malgrat de Mar i l’Hospitalet de Llobregat es reduirà a 6 combois per hora i sentit en hora punta i a 4 durant la resta de la jornada. 

Més informació a la pàgina oficial de rodalies.

NP_ADIF_Obres

NP_ADIF_Obres

Fitxer: NP_actuaciones_Gloria_Maresme.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 114.97 kB

^