Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 21.07.2020

Captura completa portada Viure Canet 57Aquest dimarts 21 de juliol es publica, en format digital, el número 57 del butlletí municipal ‘Viure Canet’ que s’ha realitzat des de l’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Canet de Mar juntament amb la redacció de Ràdio Canet. Seguint amb les recomanacions i mesures per evitar la propagació de la COVID-19, la distribució d'aquest número serà exclusivament en format digital.

En aquesta edició, es fa un recull de les notícies i iniciatives més rellevants que han tingut lloc durant la pandèmia sanitària causada per la COVID-19 i com aquesta ha afectat al nostre municipi.

A diferència d’altres edicions del butlletí, en aquesta ocasió hi ha un seguit de reportatges i entrevistes que permetran a la ciutadania veure com s’ha viscut la crisi i el confinament des de diferents sectors.

En aquest sentit, cal destacar les entrevistes a la Doctora canetenca i cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de la Vall d'Hebron, Magda Campins, al pilot canetenc Joan Pedrero, al Dr. Pere Serra i al periodista Toni Cruanyes.

A més de les entrevistes, destaquen els reportatges sobre el pas del Coronavirus a Canet i al Maresme i un reportatge en honor i memòria dels dos primers alcaldes democràtics de Canet, Antoni Cruanyes i Josep Rovira, que ens van deixar el passat mes d’abril.

Aquests són alguns exemples de tot el que es pot trobar a l’interior d’aquesta nova edició del butlletí municipal.

Veure el butlletí