Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Oberta la convocatōria de beques econōmiques per a les activitats d'estiu i l'escola bressol
PUBLICAT Dijous, 25.06.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

estiu unsplashL’Ajuntament de Canet de Mar va aprovar, a la Junta de Govern Local del passat 18 de juny, les bases reguladores per a la concessiķ d’ajuts econōmics per fer front a les despeses de les activitats d’estiu i d’escola bressol. Aquestes bases s’han fet  públiques a Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, a la web de l’ajuntament i al tauler d’anuncis.

La línia d’ajuts per a activitats d’estiu compta amb una dotaciķ pressupostāria de 35.000€ i la d’activitats d’escola bressol compta amb 25.000€-, que s’atorgaran entre aquelles famílies que presentin correctament la seva solˇlicitud i que acreditin les circumstāncies econōmiques ( els ingressos familiars dels mesos de  marį, abril i maig de 2020) i socials que es demana a les bases. En el cas de les activitats d’estiu l’ajut māxim serā de 200€ i podrā ser de fins al 100%. Per a les activitats d’escola bressol es prendrā com a referčncia el cost del servei i l’ajut també podrā ser de fins al 100%. Els ajuts sķn compatibles amb altres d’altres administracions sempre i quan no se superi el cost del servei.

Amb aquests ajuts l’Ajuntament de Canet de Mar pretén donar suport als infants, joves i a les seves famílies per participar en activitats que afavoreixin la seva socialitzaciķ, el contacte amb l’entorn natural i a l’aire lliure i així reduir els efectes del confinament, facilitar la intervenciķ educativa integral en  el temps de lleure i afavorir la conciliaciķ i la inserciķ laboral de les mares i pares.

El termini de presentaciķ de solˇlicituds comenįa el 25 de juny de 2020 i acaba el prōxim dimarts 14 de juliol. Les solˇlicituds s’hauran de presentar de forma telemātica a través del portal de trāmits de la web municipal o bé de forma presencial a l’Oficina d’Atenciķ Ciutadana de l’Ajuntament.

Botķ trāmtits

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^