Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Un Sant Joan diferent i amb mesures de seguretat per evitar el contagi de la COVID-19
PUBLICAT Dimarts, 23.06.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

La Policia Local de Canet de Mar reforįarā la seva presčncia als carrers del municipi durant la nit de la revetlla de Sant Joan amb l’objectiu de garantir un bon ús de l’espai públic durant la nit del 23 al 24 de juny.

Telčfons policia Sant joanDes del cos policial s’ha estat treballant per crear un dispositiu per vetllar per la prevenciķ i per la seguretat de totes les canetenques i canetencs i reduir al māxim els riscos de contagi de la COVID-19 fent complir les mesures i recomanacions de seguretat i higiene relacionades amb la pandčmia.

Des de l’Ajuntament s’ha pres la decisiķ de mantenir el passeig obert per tal de descongestionar altres zones del poble com les places, els carrers i les zones boscoses. Tanmateix, es recorda que   no es poden fer festes de més de 20 persones, ni encendre fogueres a la platja i que cal deixar-la buida abans de les 5 del matí per tal que els operaris del servei de neteja puguin fer-ne un correcta desinfecciķ. També cal remarcar que la Policia Local destinarā una patrulla durant aquesta nit exclusivament per controlar els dos quilōmetres de platja que tenim al municipi.

Recordem que des de l’ārea de Festes ja es va anunciar que quedaven suspesos els tradicionals actes de Sant Joan previstos al passeig marítim i a l’envelat de Vilˇla Flora.

Tot i que Canet ja es troba a la Fase de Nova Realitat, cal tenir present que cal mantenir una distāncia d’entre 1,5 i 2 metres entre persones i que  l’ús de mascareta és obligatori sempre que no es pugui respectar aquesta distāncia. És important recordar que si s'estā fent ús de material pirotčcnic, molt habitual en les celebracions de la nit de Sant Joan, no es poden portar a sobre pots de gel hidroalcohōlic.

SEGUEIX AQUESTES MESURES DE SEGURETAT

CARTELL SANT JOAN SEGUR

CARTELL SANT JOAN SEGUR

Fitxer: Cartells_24_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 314,5 kB

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^