Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 09.06.2020

Regidors i personal municipal visiten unió santcugatencaEl passat divendres 5 de juny, el Regidor d’Urbanisme, Lluís Llovet, el Regidor de Cultura i Hisenda, Pere Xirau, l’arquitecta municipal, Alba Ferré i la tècnica de Cultura, Mercè Valls van visitar, juntament amb membres de l’empresa constructora Arcadi Pla SA el teatre de la Unió Santcugatenca de Sant Cugat del Vallès.

El projecte de remodelació del teatre municipal de Sant Cugat l’ha realitzat el gabinet d’arquitectes Dilmé i Fabré Torras i associats, qui també s’encarrega del projecte de remodelació de l’Odèon de Canet de Mar.

Amb aquesta visita, els representants municipals  i el personal de l’empresa constructora es van poder fer una idea de com serà el futur teatre municipal de Canet de Mar. Durant la visita van poder veure els detalls de la construcció, els acabats que tindrà l’Odèon un cop finalitzat i la capacitat de la sala de teatre abans de rebre l’escenotècnia, l’equipament de bar i el mobiliari.

Cal destacar que la Unió Santcugatenca és una remodelació de l'antiga seu de l'entitat, que va iniciar-se l'any 2017 i ara està gairebé enllestida. Es tracta d’una obra de 2962 m2., tindrà una sala per a 400 persones, una sala més petita polivalent i diferents espais per a entitats del municipi.

Unió santcugatenca visita

Visita Unió Santcugatenca

Visita Unió Santcugatenca Sala teatre