Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Diputació de Barcelona estudiarà el projecte d´acreditació del laboratori tèxtil del CRTTT de Canet de Mar
PUBLICAT Dimecres, 20.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Visita CRTTT

L’Ajuntament de Canet de Mar ha demanat suport a la Diputació de Barcelona (DIBA) per poder acreditar el laboratori tèxtil del Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil (CRTTT) – Escola de Teixits perquè aquest pugui certificar i acreditar oficialment assajos de productes de l’àmbit tèxtil.

Aquest dimecres 20 de maig al matí, l’alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell; la regidora d’Educació, Rosabel Madrid; la regidora de Promoció Econòmica, Ana Maria Casas i el regidor d’Urbanisme, Lluís Llovet, s’han reunit per via telemàtica amb Alfredo Vega, regidor d’Educació de la Diputació de Barcelona i amb Jordi Planas, Gerent de Serveis d’Educació de la DIBA per tal d’explicar en quina situació es troba actualment el CRTTT – Escola de Teixits i quines són les seves necessitats.

Durant la reunió, l’Ajuntament ha destacat la necessitat  que es tiri endavant el projecte d’acreditació del laboratori, ja que actualment a Catalunya no hi ha cap centre que pugui acreditar oficialment els assajos de productes tèxtils i les empreses s’han de desplaçar a altres laboratoris de fora de Catalunya si ho volen fer. També s’ha volgut subratllar que la realització d’aquest projecte serà clau per tal de poder agilitzar la fabricació d’equips de protecció individual i d’altres productes que puguin evitar la propagació de la COVID-19.

Des de l’Àrea d’Educació de la DIBA s’han compromès a contactar amb l’àrea de Promoció Econòmica de la Diputació per tal de poder estudiar aquest projecte.

Aquest matí, la PIMEC també ha mostrat el seu suport a aquest projecte i demanen a l’administració pública i a l’Eurecat que s’impliquin amb aquesta  proposta i inverteixin per tal de facilitar el dia a dia de les empreses tèxtils catalanes.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^