Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Casa Museu Lluís Domènech i Montaner celebra el DIM2020 de manera virtual
PUBLICAT Diumenge, 17.05.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Banner DIM20

La Casa Museu Lluís Domènech i Montaner s'uneix a la iniciativa promoguda per la Direcció General del Patrimoni Cultural, de la Generalitat de Catalunya amb motiu del Dia Internacional dels Museus 2020. Enguany, sota el lema “Museus per la igualtat: diversitat i inclusió”, més de 70 museus de tot Catalunya s'han unit a aquesta iniciativa que, a causa de la pandèmia de la COVID-19, s'ha celebrat de forma digital i en línia.

En aquest sentit, la CASA MUSEU LLUÍS DOMÈNECH I MONTANER hi ha participat de manera activa i s'ha sumat al projecte enregistrant un vídeo des d'una de les sales del museu. Concretament, la Sala dels col·laboradors situada a la primera planta de la casa de Domènech i Montaner que antigament havia estat la cambra de Pere Domènech i Roura.

En aquesta sala hi ha una col·lecció d'escultures de guix. Aquestes escultures són projectes que els artistes feien abans de l'escultura definitiva i que servia als picapedrers prendre mides i proporcions per a la realització de la peça final, fos en marbre, pedra o bronze. Els guixos juntament amb les rajoles vidriades són les col·leccions més destacades de la Casa museu.

La Casa museu té el privilegi de conservar diverses d’aquestes peces que faciliten a l’ull de l’observador imatges que, o bé perquè estan ubicades en llocs d’alçada o bé perquè estan en espais privats, no podem gaudir de prop d’aquestes peces.

No et volem descobrir més detalls. Connecta't el 16, 17 i 18 de maig al web de Patrimoni Cultural de la Generalitat.

També pots veure el vídeo a continuació:

×  
Canet de Mar - Casa Museu Llui?s Dome?nech i MontanerCanet de Mar - Casa Museu Llui?s Dome?nech i Montaner
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^