Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Comunicats oficials
PUBLICAT Dilluns, 27.04.2020
Cartell ultimes hores

Des del primer moment de la pandèmia, des de l’Ajuntament hem estat en constant comunicació amb el Centre d'Atenció Primària (CAP) de Canet de Mar, amb la Regió Sanitària de Girona i amb la direcció de la residència Sant Roc de Canet de Mar que ens han informat de com s’està actuant al centre. Des de CatSalut s'ha publicat un comunicat oficial informant a la població sobre com es troba actualment la residència geriàtrica Sant Roc de Canet de Mar.

Des de finals del passat mes de març, CatSalut està realitzant un seguiment proactiu de totes les residències que tenim al poble.  En el marc d’aquest seguiment, el passat 15 d’abril es va detectar a la Residència Sant Roc un cas positiu per COVID-19. Un cop detectat, es va activar el protocol establert i es van intensificar les accions en aquesta residència, confinant cada resident a la seva habitació per tal de poder minimitzar el risc de contagi. També es van començar a realitzar tests entre els usuaris i es va començar a fer una vigilància activa de les treballadores i els treballadors del centre.

Des de la gerència de CatSalut de la Regió Sanitària de Girona han afirmat que la situació, tot i ser complexa, està controlada.

D’aquests casos positius, la gran majoria, a data d’avui, són asimptomàtics. Tanmateix, alguns residents han estat traslladats a l’Hospital Sant Jaume de Calella i d’altres al centre sociosanitari de l’Institut d’Assistència Sanitària, al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt per poder descongestionar el centre.

Des del primer moment d’aquesta pandèmia, l’Ajuntament es va posar en contacte amb totes les residències del poble per tal de poder conèixer la seva situació i les seves necessitats. Ja des de les primeres setmanes, des del consistori els hi vam proporcionar tota mena de recursos i materials EPI que teníem al nostre abast per a la seva protecció. Gràcies al grup de suport i ajuda Canet Cus, hem pogut facilitar bates i d’altres materials de protecció a les residències.  Aquest mateix matí, s’ha pogut fer entrega de més material EPI a la Residència Sant Roc i s’espera poder-ne fer arribar també a la resta de residències del municipi.

L’Ajuntament  ha estat, està i estarà en tot moment al costat de les residències de Canet i també al costat dels nostres avis i àvies i de les seves famílies en aquests moments tan delicats.

Nota de premsa CatSalut Girona Residència Sant Roc

Nota de premsa CatSalut Girona Residència Sant Roc

Fitxer: NdP_Sant_Roc_4.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 142.97 kB