ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
Rescat d'una persona a la platja de Canet de Mar
PUBLICAT Divendres, 24.04.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Platja Canet general

El passat dijous 23 d'abril, la Policia Local de Canet de Mar, juntament amb la col·laboració d'un veí del poble, van poder rescatar una persona que s'estava ofegant a la platja de Canet de Mar.

Al voltant de les 13 hores del migdia, la Policia Local va rebre l'avís que hi havia una persona que es trobava dins del mar a la platja de Canet, concretament a l'altura de la Riera Sant Domènec. Els agents es van desplaçar fins al lloc on es trobava aquesta persona que estava sent rescatada per un veí que en veure la situació es va llençar a l'aigua per poder-la rescatar. Els agents van ajudar a traslladar aquesta persona fora de l'aigua i van procedir a practicar les maniobres de reanimació cardiopulmonar, conegudes també com a RCP. Finalment, l'assistència sanitària es va fer càrrec del trasllat i valoració de l'estat d'aquesta persona.

Des de l'Ajuntament de Canet de Mar volem agrair i felicitar l'actuació d'aquest veí de Canet i al cos de la Policia Local per la ràpida actuació que han permès salvar la vida d'aquesta persona.

^