ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Solidaritat Canetenca davant del Coronavirus: Des de pantalles protectores a mascaretes i bates
Des de l´Ajuntament de Canet de Mar volem agrair a tots aquests grups de voluntaris, empreses, etc. Que aquests dies treballen i fan donacions de material per tal que els treballadors puguin protegir-se i evitar el contagi de la COVID-19
PUBLICAT Divendres, 03.04.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
pantalles protectores covid19

L’empresa DISEBLA SL, amb seu a Sant Esteve d’en Bas, ha donat a l’Ajuntament de Canet de Mar 120 pantalles protectores de plàstic.

L’empresa, a través del seu gerent, el canetenc Jordi Estrada, va portar aquest dijous, 2 d'abril el material a la comissaria de la Policia Local del municipi perquè des de l’Ajuntament es puguin fer arribar a tots aquells col·lectius més necessitats i de risc.

Durant aquest divendres, l’Ajuntament farà el repartiment d’aquestes pantalles seguint totes les mesures higièniques i de protecció corresponents.

Aquestes pantalles facials estan compostes per una peça de plàstic transparent, que cobreix i protegeix tota la cara, que s’ajusta al cap amb una mena de diadema, fàcil de muntar.

Més mostres de solidaritat

Aquests dies són molts els col·lectius de voluntaris que estan treballant per poder oferir material de protecció als centres sanitaris de la zona i residències i gent necessitada de Canet de Mar.

Un d’aquests col·lectius és ‘Canet Cus’, un grup de més de 40 persones cosidores que aquests dies ha fabricat i entregat 1.000 mascaretes a l’Hospital de Calella i que ara treballen per poder fer bates per a les residències de Canet.

Canet cus mascaretes

Canet Cus ha comptat amb el suport del Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil (CRTTT) – Escola de Teixits que ha proporcionat suport tecnològic a través de la creació d’un grup de treball.

Escola teixits

La Fundació Guillem Mas també ha donat suport al col·lectiu proporcionant informació sobre les necessitats que tenen les residències de Canet i fent una aportació econòmica per poder comprar el teixit per fabricar mascaretes i bates.

bata Guillem mas

L'empresa tèxtil canetenca Tejidos Elásticos Lloveras, S.A també va fer una important donació en regalar 4.000 metres de goma elàstica a totes aquelles persones que es dediquen a fabricar mascaretes.  

El cos de la Policia Local de Canet de Mar també ha rebut donacions aquests dies per tal que els agents puguin realitzar la seva feina de forma més segura. Una d’aquestes és la donació de 45 mascaretes que va realitzar la Farmàcia Llistar de Canet de Mar. També cal destacar que l'empres Limpieza Tapizados Maresme, cada dilluns, dimecres i divendres fan una neteja dels vehicles policials amb Ozó. També l'empresa Auto-Rentat realitza una neteja interior i exterior dels vehicles. 

mascaretes policia

També volem agrair al Sr. Josep Vilarrubla Obach la donació, a títol personal, de 130 mascaretes FFP2, per a la protecció del persoal i professionals dels serveis essencials locals bàsics.

Des de l’Ajuntament de Canet de Mar volem agrair a tots aquests grups de voluntaris, empreses, etc. Que aquests dies treballen i fan donacions de material per tal que els treballadors puguin protegir-se i evitar el contagi de la COVID-19. També volem mostrar el nostre agraïment a totes aquelles persones voluntàries que  durant aquests dies ajuden a col·lectius de risc a anar a comprar, proporcionant aliments, companyia, suport, etc.  

Podeu seguir fent-nos arribar totes les vostres mostres de col·laboració a través del correu electrònic canetdemar@canetdemar.cat.

Moltes gràcies a tots per l’ajuda.  Entre tots aconseguirem guanyar a la COVID-19!

^