Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alcaldessa de Canet de Mar envia un missatge de tranquil·litat i d'esperança a la població
PUBLICAT Dilluns, 30.03.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
blanca radio

L'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell ha difós a través de les xarxes socials oficials de l'Ajuntament un vídeo on ha volgut transmetre un "missatge de tranquil·litat i d'esperança" a totes les canetenques i canetencs davant la situació "desconeguda a escala mundial" de la pandèmia del COVID-19.

En aquest missatge, l'alcaldessa ha demanat a la població ser "més estrictes" i responsables. Arbell ha explicat que des de la Policia Local s'ha estat informant i multant  durant tots aquests dies per tal d'evitar que la "insolidaritat d'uns no comporti greus problemes pels altres". En aquest sentit, Arbell ha criticat que se surti cada dia a comprar o que s'aprofiti el fet de treure les mascotes a fer les seves necessitats per recórrer llargues distàncies.

Sobre el nombre de casos concrets de contagis per COVID-19 al municipi, ha advertit que des del Departament de Salut ja no es facilita als ajuntaments el nombre concret d'infectats, ja que el sistema està col·lapsat i és impossible. Tanmateix, ha demanat a totes aquelles persones que han donat positiu o que creuen que ho poden ser per la simptomatologia que presenten, que es posin en contacte amb l'ajuntament per tal de poder fer-ne un seguiment i per poder ajudar i informar personalment a cada cas concret davant d'aquesta situació. També ha destacat la gran importànicia de tractar correctament els residus de les persones positives o que creuen que poden estar afectades pel virus, ja que la correcta identificació d'aquestes bosses serveix per evitar que els operaris del servei de recollida de residus.

L'alcaldessa també ha parlat sobre les mesures econòmiques que prendrà l'Ajuntament per intentar ajudar a la ciutadania i ha afirmat que s'està treballant "profundament" per aconseguir que el superàvit pugui servir per remuntar econòmicament a la gent que ho necessita.

Finalment, l'alcaldessa ha remarcat la gran importància d'informar-se a través dels canals oficials de l'Ajuntament i ha demanat que tothom es quedi a casa per poder protegir a la gent gran i als més petits.  

×  
COMUNICAT ALCALDESSACOMUNICAT ALCALDESSA
 

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^