Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
El que es mostra el mapa són el conjunt de dades obtingudes de les diferents àrees bàsiques de Salut
PUBLICAT Dissabte, 28.03.2020

Des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya s’ha treballat per poder oferir a la població un mapa interactiu que mostri l’estat, l’evolució i la situació actual de la pandèmia del COVID-19 a Catalunya.

Aquest mapa interactiu proporciona a l’usuari dades dinàmiques que es van actualitzant diàriament a partir de les dades que es recullen des del Sistema de Salut.

mapa canet coronavirus

(Fes clic sobre el mapa per anar a la pàgina)

En aquest mapa, no es mostren les dades concretes de contagis de cada municipi. El que es mostra el mapa són el conjunt de dades obtingudes de les diferents àrees bàsiques de Salut. En el cas del nostre municipi, el nombre de contagis que mostra el mapa són els positius confirmats a l’Àrea bàsica de Salut de Canet de Mar, que inclou les poblacions de: Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta i Canet.

Una àrea bàsica de salut (ABS) és la unitat territorial elemental a través de la qual s’organitzen els serveis d’atenció primària de salut. Són unitats territorials formades per barris o districtes a les àrees urbanes, o, com és el cas de Canet, per un o més municipis en l’àmbit rural.