Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Amb motiu de l´emergència sanitària declarada pel coronavirus, i per evitar concentració de persones en un mateix espai.
PUBLICAT Dilluns, 16.03.2020
parc tancat

A partir d'aquest cap de setmana, i fins a nou avís, els parcs infantils de tot el municipi estaran tancats temporalment per evitar la concentració de persones, especialment d'infants, en un mateix lloc. Aquests espais han estat precintats per la Policia Local de Canet de Mar.

Tal com indica el cartell informatiu, amb aquesta mesura es pretén minimitzar el contagi del COVID-19, sobretot en un col·lectiu vulnerable com ho són els infants. Aquesta mesura queda complementada amb totes les que l'Ajuntament ha anat duent a terme durant aquests dies i que podeu consultar a través d'aquest enllaç.

L'alcaldessa, Blanca Arbell, demana a la població responsabilitat i sentit comú davant de la pandèmia del Coronavirus. També adverteix que el pitjor virus és el de la por i que cal ser responsables, cuidar-nos, evitar desplaçaments innecessaris i romandre a casa per poder superar aquesta pandèmia.