ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els menors de 16 anys ja poden tramitar la T-16 sense cost d'emissió
PUBLICAT Dilluns, 24.02.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
T-16

Aquest 2020 comença amb bones notícies per a les nenes i els nens de 4 a 16 anys, ja que l'emissió i la gestió de la targeta T-16 serà gratuïta. Recordem que fins al 31 de desembre del 2019, el fet de tramitar la T-16 per primera vegada tenia una despesa inicial de 35 euros.

La targeta T-16 és un títol de transport per als nens i nenes que tenen entre 4 i 16 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins de la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena. Aquesta targeta és un títol individualitzat i personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport/ llibre de família, que s'ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir la persona que n'és el titular.

Qui en pot ser titular?
Poden ser titulars d'una T-16 totes les nenes i nens que tinguin 4 anys i fins els 16 abans del 31 de desembre. També han de residir a qualsevol dels municipis que conformen l'àmbit del sistema tarifari integrat.

Com es renova?
La renovació de la T-16 es fa de manera automàtica fins el 31 de desembre de l'any en què el tiular compleix els 16 anys.

Com la puc sol·licitar?

La gestió i i sol·licitud de la targeta T-16 per als nens i nenes de Canet de Mar es fa a través de l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà - AMTU. I la sol·licitu es pot fer a través dels següents canals:

- Per internet: Al web trobareu la sol·licitud de la targeta i les instruccions per tramitar-la.

- A un centre d'atenció al client de la xarxa de transport públic: Podeu lliurar la sol·licitud juntament amb la fotocòpia del DNI/NIE/passaport/ llibre de família del nen o nena.

- En un estanc del municipi: Podeu lliurar la sol·licitud juntament amb la fotocòpia del DNI/NIE/passaport/ llibre de família del nen o nena.

El nen o nena rebrà, al seu domicili, per correu certificat la targeta T-16 personalitzada en el transcurs de 30 dies computables a partir de la recepció i confirmació de la sol·licitud.

BUS ESCOLAR

Des de l'Ajuntament de Canet de Mar, ja des de la passada legislatura, s'ha estat treballant juntament amb l'empresa d'autobusos Sagalés per poder oferir una línia que transport que faciliti la mobilitat dels alumnes dels diferents centres educatius que hi ha al poble. Per aquest motiu s'ha treballat per fer coincidir els horaris de les línies amb els horaris d'entrada i sortida a les escoles i instituts públics de Canet de Mar. Pots consultar els horaris i les diferents parades en el següent tríptic:

Horaris Bus Escolar Canet

Horaris Bus Escolar Canet

Fitxer: Bus_escolar_Canet_de_Mar.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.2 MB

^