ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Biblioteca estrena pantalles informatives
PUBLICAT Dimarts, 18.02.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

pantalles bibliotecaDes d'aquest febrer, la Biblioteca incorpora una novetat tecnològica. Són dues pantalles informatives que trobareu ubicades al vestíbul i a la finestra central de la façana de la riera St Domènec. Ofereixen informació actualitzada de tot el que passa a la Biblioteca, a la Xarxa de Biblioteques i també a la nostra població, Canet de Mar.

És un element més per afavorir la comunicació amb els usuaris del servei de biblioteca, que tenen a l'abast i en un reduït espai de temps, d’aproximadament 15 minuts, informació de l'equipament, de la Biblioteca Virtual de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i també informació corporativa i del municipi.

Aquesta informació es dona en forma de petites càpsules que ens parlen de l’agenda d’activitats, de l’horari i de les novetats que es podran trobar a la Biblioteca, a la Biblioteca Virtual i a la Biblioteca infantil Gènius. També s'enllaça amb l'agenda d'activitats del poble que publica l'Ajuntament, amb la informació genèrica del municipi inclòs el temps que fa i amb les notícies d'actualitat.

Una fantàstica millora en la comunicació i la informació ciutadanes. 

^