Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 11.02.2020
Minut minut pam

L'equip de Govern municipal de l'Ajuntament de Canet de Mar farà, aquest dijous, una presentació pública del Pla d'Actuació Municipal (PAM). En aquesta presentació, els membres de l'equip de govern faran públic el seu camí a seguir per aquesta nova legislatura 2019-2023. A la presentació hi participaran l'alcaldessa Blanca Arbell i les regidores i regidors portaveus de les tres forces polítiques que conformen el Govern municipal. En Lluís Llovet (ERC), en Pere Xirau (Canetencs Independents) i Raquel Serra (Som Canet).

Si vols conèixer en primera persona quins objectius s'han plantejat assolir els membres de l'equip de govern per aquests següents anys, no et perdis la presentació pública que es farà aquest 13 de febrer. L'acte serà obert a tota la població i comptarà amb un torn obert de paraula al final perquè qui ho vulgui es pugui dirigir directament a l'equip de govern per resoldre els seus dubtes.

L'acte de presentació es podrà seguir a través del perfil de Facebook de l'Ajuntament i també es podrà seguir el minut a minut de la presentació a través del canal de Twitter municipal

Apunta't a l'agenda:

Dijous 13 de febrer

19 hores

Aula Magna del Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil (CRTTT) - Escola Teixits.