Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 04.02.2020
Visita planta

En el marc de la campanya “Prou Rebuig! Cada Dia el que Toca!” El passat dia 1 de febrer de 2020 els veïns de Canet de Mar, van visitar el Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme. Allà van conèixer de primera mà el recorregut que fan els residus des que arriben en camions fins al seu tractament. Van rebre les nocions necessàries per reciclar correctament els residus, i van preguntar els dubtes que tenien al respecte.

La visita va començar amb una introducció i visualització de presentació del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme. El recorregut es va realitzar en companyia d'un tècnic del Centre que va explicar detingudament les instal·lacions i va servir de guia per realitzar diferents activitats que es varen dur a terme al llarg de la visita: aula ambiental, esfera verda, simulador $D, etc. Cal destacar que el simulador és una instal·lació singualr i única que per les seves característiques pròpies de parc temàtic genera una experiència impactant entre els visitants.

La planta realitza una funció de conscienciació i educació ambiental fonamental en el que també es va explicar als visitants l’important que és que la ciutadania dirigeixi els seus hàbits de consum cap a la reducció, reutilització i reciclatge.

https://www.youtube.com/watch?v=9WRkb2rq8Q4&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?v=qc_FjPR8Wro