Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Una trentena de canetenques i canetencs visiten la Planta del Consorci per al Tractament de Residus Sōlids Urbans
PUBLICAT Dimarts, 04.02.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
Visita planta

En el marc de la campanya “Prou Rebuig! Cada Dia el que Toca!” El passat dia 1 de febrer de 2020 els veīns de Canet de Mar, van visitar el Consorci per al Tractament de Residus Sōlids Urbans del Maresme. Allā van cončixer de primera mā el recorregut que fan els residus des que arriben en camions fins al seu tractament. Van rebre les nocions necessāries per reciclar correctament els residus, i van preguntar els dubtes que tenien al respecte.

La visita va comenįar amb una introducciķ i visualitzaciķ de presentaciķ del Consorci per al Tractament de Residus Sōlids Urbans del Maresme. El recorregut es va realitzar en companyia d'un tčcnic del Centre que va explicar detingudament les instalˇlacions i va servir de guia per realitzar diferents activitats que es varen dur a terme al llarg de la visita: aula ambiental, esfera verda, simulador $D, etc. Cal destacar que el simulador és una instalˇlaciķ singualr i única que per les seves característiques prōpies de parc temātic genera una experičncia impactant entre els visitants.

La planta realitza una funciķ de conscienciaciķ i educaciķ ambiental fonamental en el que també es va explicar als visitants l’important que és que la ciutadania dirigeixi els seus hābits de consum cap a la reducciķ, reutilitzaciķ i reciclatge.

https://www.youtube.com/watch?v=9WRkb2rq8Q4&feature=emb_title

https://www.youtube.com/watch?v=qc_FjPR8Wro

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^