Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 31.01.2020
Portada Biblio agenda gener
Comença un nou mes i ja tenim aquí el recull de totes les activitats que es fan a la Biblioteca P. Gual i Pujadas. Consulta-les totes

Durant aquest mes de febrer

ENQUESTA SOBRE REVISTES

eNQUESTA REVISTES BIBLIO

La Biblioteca P. Gual i Pujadas, col·labora en un estudi sobre lectura de revistes durant aquest mes de febrer.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya demana que us fem arribar aquesta enquesta de L'APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català).
Es tracta d' un estudi per conèixer l'índex de lectura de revistes dels usuaris de biblioteques públiques amb l'objectiu de poder desenvolupar un pla d'acció per fomentar la lectura de les capçaleres que publiquen en llengua catalana.

Podeu contestar l'enquesta a través de l'enllaç, fins el 28 de febrer.

ENQUESTA: www.lesrevistes.cat/enquesta  o bé al codi QR


Dissabte 8 de febrer

L'HORA DEL CONTE

"EL REI DE LA DISBAUXA" a càrrec de Bufamots

rEI DISBAUXA

En Dionís és un somiatruites que veu coses com ningú més és capaç de veure-les. Mireu si n'és de ximple, que es pensa que totes les fulles són fades, que els cotxes són monstres que es mengen als homes i un sens fi d'excentricitats garrafals... o... potser som nosaltres qui no ho veiem bé i ens equivoquem?... Umm...

El que és segur, és que ens espera un viatge fantàstic d'aventures amb en Dionís que us convidem a descobrir amb nosaltres!!

Entrada lliure.

Dijous 13 de febrer

CONVERSES EN ANGLÈS

eNGLISH

Un grup d'adults, que ja s'han inscrit prèviament, i que han de tenir un mínim de coneixement de la llengua anglesa, es reuneixen  a la Biblioteca P. Gual i Pujadas  per tal de practicar-ne la conversa.

Al llarg del curs, cada segon dijous de mes es troben i parlen en anglès durant una hora, de 19h a 20h, segons temàtica proposada pel coordinador.

Divendres 21 de febrer

CLUB DE LECTURA

Lectura

"LA MORT LENTA" de Xavier Mas Craviotto

Aquest mes de febrer de 2020, en les sessions dels Club de Lectura CdM que coordina Eliecer Navarro, es comentarà l'obra de Xavier Mas Craviotto "La mort lenta", de la qual, els seus membres, n'hauran fet prèvia lectura

El llibre és un viatge per l’adolescència dels dos protagonistes, amb unes perspectives vitals ben allunyades l’un de l’altre i que l’autor, Xavier Mas Craviotto, sap presentar de forma molt àgil..

Dissabte 22 de febrer

L' HORA DEL CONTE

c.vermella

"LA CAPUTXETA VERMELLA"  amb la Fina Gelpí

Com ja és habitual, la Fina ens contarà i escenificarà una història per aprendre. Un conte d'aquells tan i tan coneguts per mares i pares i avis i iaies i també pels més petits.

Ens voleu acompanyar pel bosc amb la Caputxeta i a veure si ens trobem el Llop?

Entrada lliure.


Pots consultar el butlletí d'aquest mes de gener i tenir més informació a través d'aquest enllaç