ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
Carta d'agraïment de l'Equip de Govern municipal
PUBLICAT Divendres, 24.01.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Benvolguts,
Benvolgudes,

Un cop passat el temporal 'Glòria', tot i les conseqüències que hem sofert, podem estar molt contents, ja que tots els desperfectes han estat materials i no hem hagut de lamentar cap mena de dany personal.

Des de l´equip de Govern municipal de Canet de Mar, volem fer-vos arribar el nostre més sentit agraïment per la feina feta durant tots aquests dies per part de totes i tots els treballadors de l'Ajuntament. S'ha treballat incansablement per poder garantir la seguretat de totes i tots els canetencs. Gràcies a la vostra ràpida actuació i coordinació, hem aconseguit superar un dels temporals més durs del segle. També cal remarcar que les infraestructures de Canet de Mar han aguantat satisfactòriament el temporal, tanmateix, les poques incidències ocorregudes es van produir a causa d'avaries generals.

Aprofitem aquestes línies per agrair especialment al cos de la Policia Local de Canet de Mar, l'ADF, els Bombers, els Mossos d'Esquadra i veïns i veïnes que van treballar per aturar l'incendi que es va produir a la zona de bosc pròxima al Polígon. També agrair tota la feina feta que ha servit per minimitzar els afectes del temporal. Agrair a tot el personal de Ràdio Canet per haver informat minut a minut de tot el que passava a Canet. I a les directores, directors i personal docent de les escoles bressol, escoles i instituts de Canet, dels clubs i instal·lacions esportives i culturals per la seva comprensió i ràpida actuació davant de la necessitat de modificar l'activitat escolar i esportiva que es tenia prevista.

També volem mostrar el nostre agraïment a l'Hble. Sr. Pere Aragonès, vicepresident de la Generalitat de Catalunya, al delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez i la diputada del Parlament, Mònica Palacín, per la seva constant preocupació per tot el que estava passant.

Ara és hora de reflexionar i aprendre de la feina feta i de tornar a la normalitat.

Moltes gràcies a totes i tots.

^