Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

NotÝcies
PUBLICAT Dimarts, 14.01.2020
Visita matarˇ

En el marc de la campanya “Prou rebuig!, cada dia el que toca” el dia 01 de febrer del 2020 l’└rea de Medi Ambient ha organitzat una visita guiada al Consorci per al tractament de residus s˛lids urbans del Maresme (Matarˇ), el destÝ de les 2.000 Tn de rebuig que es generen anualment a Canet de Mar.

La visita comenšarÓ amb una introducciˇ i visualitzaciˇ del vÝdeo de presentaciˇ del Consorci. A continuaciˇ es faran subgrups que, acompanyats d’un monitor, visitaran les instalĚlacions i recursos educatius: aula ambiental, esfera verda, simulador 4D, etc.

Aquesta visita tÚ com a objectiu fer-nos conscients de la quantitat de residus que generem amb el nostre consum, aixÝ com les implicacions ambientals de fer una correcta separaciˇ de les diferents fraccions.

La visita Ús totalment gratu´ta. L'autob˙s recollirÓ als assistents a la “Parada de Bus Comediants a la Riera Gavarra” a les 9:30 h &nbhttps://canetdemar.cat/sp;i es preveu la tornada cap a les 13:30 h.

Els interessats i interessades, es poden inscriure trucant al 937943940 o escrivint a canet.mediambient@canetdemar.cat  fins al 24/01/2020.matarˇ mediambient

Visita guiada matarˇ pdf

Visita guiada matarˇ pdf

Fitxer: Visita_guiada_al_CIVRM.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 1
Mida: 244,52 kB

Cartell Mataro