ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Visita al consorci per el tractament de residus sòlids urbans del Maresme (Mataró)
PUBLICAT Dimarts, 14.01.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Visita mataró

En el marc de la campanya “Prou rebuig!, cada dia el que toca” el dia 01 de febrer del 2020 l’Àrea de Medi Ambient ha organitzat una visita guiada al Consorci per al tractament de residus sòlids urbans del Maresme (Mataró), el destí de les 2.000 Tn de rebuig que es generen anualment a Canet de Mar.

La visita començarà amb una introducció i visualització del vídeo de presentació del Consorci. A continuació es faran subgrups que, acompanyats d’un monitor, visitaran les instal·lacions i recursos educatius: aula ambiental, esfera verda, simulador 4D, etc.

Aquesta visita té com a objectiu fer-nos conscients de la quantitat de residus que generem amb el nostre consum, així com les implicacions ambientals de fer una correcta separació de les diferents fraccions.

La visita és totalment gratuïta. L'autobús recollirà als assistents a la “Parada de Bus Comediants a la Riera Gavarra” a les 9:30 h &nbhttps://canetdemar.cat/sp;i es preveu la tornada cap a les 13:30 h.

Els interessats i interessades, es poden inscriure trucant al 937943940 o escrivint a canet.mediambient@canetdemar.cat  fins al 24/01/2020.mataró mediambient

Visita guiada mataró pdf

Visita guiada mataró pdf

Fitxer: Visita_guiada_al_CIVRM.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 244,52 kB

Cartell Mataro

^