ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tens dubtes sobre com t´afecta la implantació de la Zona de Baixes Emissions a Barcelona? Et donem respostes
PUBLICAT Dimecres, 08.01.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
ZBE Portada Preguntes

El passat 1 de gener va entrar en vigor la ZBE (Zona de Baixes Emissions) de forma permanent que afecta especialment a totes aquelles persones que volen accedir a Barcelona, i alguns dels municipis de la seva àrea metropolitana.

La ZBE neix amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire a la conurbació urbana de Barcelona protegint l’atmosfera, la salut de les persones i el medi ambient. Per aquest motiu es restringeix la circulació dels vehicles més contaminants en aquesta zona de més de 95 km2. . Aquesta àrea inclou tot el terme municipal de Barcelona (excepte la Zona Franca i el barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes), el municipi de l'Hospitalet de Llobregat i part dels municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat i Sant Adrià de Besòs.

En cas de no disposar d’un vehicle amb el distintiu que l’autoritza per poder entrar dins de la ZBE, es posa a disposició dels usuaris un permís especial que permetrà l’entrada d’aquell vehicle autoritzat prèviament. Cada vehicle disposa de 10 permisos anuals.
Per resoldre tots els dubtes, l’ATM ha habilitat una pàgina web on es dona resposta a totes les inquietuds de la ciutadania.

Podeu accedir-hi a través d’aquest enllaç.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^