Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Vols tenir un habitatge energèticament eficient? Energy Coaching per a particulars i PIMES
Som conscients de quanta energia malbaratem? Busquem solucions per evitar gastar més energia de la que necessitem
PUBLICAT Dilluns, 25.11.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Energy

L’Ajuntament de Canet de Mar posa a disposició de tots els seus habitants i de les petites i mitjanes empreses (PIMES) un servei d’assessorament energètic personalitzat i gratuït.
Aquelles persones particulars i PIMES que vulguin beneficiar-se d’aquest servei hauran de contactar amb l’assessor personalment per tal de poder concretar dia i hora per poder dur a terme l’estudi in situ.
L’objectiu d’aquest assessorament personalitzat és dotar a l’usuari d’eines suficients perquè pugui entendre el consum energètic que fa a casa seva o al seu negoci amb la finalitat de poder  prendre decisions encertades en aquesta matèria. D’aquesta manera, els usuaris acabaran sabent com controlar l’energia i tindran un coneixement dels paràmetres essencials que condicionen la seva factura elèctrica, de gas, d’aigua, etc.
Quins serveis s’ofereixen:

  • Anàlisi de Factures energètiques. Un cop fet l’estudi, l’assessor indicarà si el contracte elèctric s’adequa a les necessitats d’aquella llar o empresa.
  • Tens pensat apostar per l’energia renovable? L’assessor t’indicarà si et surt a compte o no.
  • Vols un cotxe elèctric però encara no ho tens clar? L’assessor, després d’estudiar les rutines familiars aconsellarà si és rentable o no apostar per aquesta tipologia de vehicle.

Pots contactar amb l’assessor, Ramon Noya a través del mail: canet.energia@canetdemar.cat o al telèfon: 626 15 86 39

Pots consultar la disponibilitat i fer la reserva a través d'aquest calendari

Des de l'Àrea de Sostenibilitat també s'ha organitzat una xerrada informativa el 12 de desembre a les 19h per tal d'apropar a la ciutadania les eines necessàries per tal de fer un ús eficient de l’energia per tal de poder protegir el medi ambient. Per assistir a la xerrada cal inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^