Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
També es farà un taller de llançament eficient de productes
PUBLICAT Dilluns, 28.10.2019

Aquest mes de novembre es faran dos tallers adreçats directament a les persones treballadores en el règim d'autònoms:

imatge web autònoms"Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci". Es farà en dues sessions, el 7 i el 14 de novembre de 15.30 a 19.30 hores a les aules del CRTTT - Escola de Teixits.

"10 coses que els autònoms han de saber i que ningú els explica". També al CRTTT - Escola de Teixits en una única sessió el dia 21 de novembre de 15.30 a 19.30 hores.

És una formació pensada expressament per als petits empresaris. Se'ls explicarà la mecànica dels impostos, amb casos pràctics i reals que els farà més fàcil la planificació i la comprensió de la tributació, encara que aquesta els sigui executada a través d'una gestoria. 

D'altra banda, també es prepara el taller "Llançament eficient de productes". Es farà el dilluns 11 de novembre de 9.00 a 14.00 hores a La Masoveria de Vil·la Flora. En aquest taller s'hi oferiran eines per identificar bé els clients,  fer una bona gestió de la pròpia marca, escollir el canal de distribució més adient i dur a terme una òptima campanya de comunicació.

Tots tres són tallers gratuïts, però cal inscripció prèvia, que s'ha de fer a l'Àrea de Promoció Econòmica, al telèfon 93 795 46 25 i a l'adreça demperedd@canetdemar.cat.

És un taller organitzat per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canet de Mar, en col·laboració amb les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Tordera, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar, i subvencionat per Diputació de Barcelona.