Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

NotÝcies
TambÚ es farÓ un taller de llanšament eficient de productes
PUBLICAT Dilluns, 28.10.2019

Aquest mes de novembre es faran dos tallers adrešats directament a les persones treballadores en el rŔgim d'aut˛noms:

imatge web aut˛noms"Aspectes fiscals i comptables que els aut˛noms han de conŔixer sobre el seu negoci". Es farÓ en dues sessions, el 7 i el 14 de novembre de 15.30 a 19.30 hores a les aules del CRTTT - Escola de Teixits.

"10 coses que els aut˛noms han de saber i que ning˙ els explica". TambÚ al CRTTT - Escola de Teixits en una ˙nica sessiˇ el dia 21 de novembre de 15.30 a 19.30 hores.

╔s una formaciˇ pensada expressament per als petits empresaris. Se'ls explicarÓ la mecÓnica dels impostos, amb casos prÓctics i reals que els farÓ mÚs fÓcil la planificaciˇ i la comprensiˇ de la tributaciˇ, encara que aquesta els sigui executada a travÚs d'una gestoria. 

D'altra banda, tambÚ es prepara el taller "Llanšament eficient de productes". Es farÓ el dilluns 11 de novembre de 9.00 a 14.00 hores a La Masoveria de VilĚla Flora. En aquest taller s'hi oferiran eines per identificar bÚ els clients,  fer una bona gestiˇ de la pr˛pia marca, escollir el canal de distribuciˇ mÚs adient i dur a terme una ˛ptima campanya de comunicaciˇ.

Tots tres sˇn tallers gratu´ts, per˛ cal inscripciˇ prŔvia, que s'ha de fer a l'└rea de Promociˇ Econ˛mica, al telŔfon 93 795 46 25 i a l'adreša demperedd@canetdemar.cat.

╔s un taller organitzat per l’└rea de Promociˇ Econ˛mica de l’Ajuntament de Canet de Mar, en colĚlaboraciˇ amb les Órees de Promociˇ Econ˛mica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Tordera, Sant CebriÓ de Vallalta i Sant Pol de Mar, i subvencionat per Diputaciˇ de Barcelona.