ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El ple aprova les ordenances fiscals del 2020
El passat 10 d´octubre, en una sessió extraordinària, el ple municipal va aprovar per unanimitat les ordenances fiscals del 2020.
PUBLICAT Divendres, 18.10.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Del total d´ordenances fiscals aprovades, cal destacar les modificacions que fan  referència a l´Impost de Vehicles de Tracció Mecànica. Amb la millora ambiental com a objectiu, s´amplien les bonificacions dels vehicles amb distintiu “ECO” a un 50% i del 75% per aquells vehicles que tinguin un distintiu de “Zero emissions”.

Pel que fa a l´impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres, destaquen: la bonificació del 90%  de la quota del cost de les construccions, instal·lacions i obres que afavoreixin l´accés i habitabilitat a persones amb discapacitats, sempre que la realització d´aquestes no sigui obligatòria d´acord amb la normativa; i la bonificació del 95% de la quota de l´impost del cost per aquelles construccions, instal·lacions o obres que incorporin sistemes d´aprofitament tèrmic o elèctric d´energia solar per l´autoconsum, sempre que aquests no siguin de realització obligatòria segons la normativa.

De les modificacions a l´Impost sobre Activitats Econòmiques cal remarcar les bonificacions que fan referència a la contractació de personal. Concretament, la bonificació del 25% per aquelles empreses que contractin d´1 a 25 treballadors i la bonificació del 30% per aquelles empreses, l´increment del qual sigui superior a 30 treballadors. També hi haurà una bonificació del 80% de la quota tributària per aquells comerços que es vegin afectats per obres a la via pública que tinguin una duració superior a tres mesos.

Finalment, també hi ha canvis  a l´impost sobre l´Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana, on destaca la bonificació del 75% de la quota quan la transmissió de terrenys sigui a favor dels seus descendents de primer grau, adoptats, els cònjuges i els seus ascendents de primer grau i adoptats.

^