ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els joves del curs de Primeres Oportunitats fan un tast de jardineria amb la Brigada
PUBLICAT Dimarts, 15.10.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

primeres oportunitats jardineriaEls joves que participen al curs de Primeres Oportunitats a Vil·la Flora des de juny 2019, han fet un tastet de les feines de jardineria amb la Brigada Municipal de Canet de Mar.

El curs Primeres Oportunitats és un programa adaptat per a joves que migren sols del programa Noves Oportunitats, impulsat per l'Àrea d'Ocupació Juvenil del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament. El Centre Noves Oportunitats Maresme-Vallès coordina el programa Primeres Oportunitats a diferents municipis del Maresme, com Canet, El Masnou, Arenys de Mar o Mataró.

Dins del curs de 300 hores que s’ha ofert a Canet i que ara acaba, els joves han treballat la llengua, han conegut el mercat laboral i formatiu, han après a fer-se el CV i a buscar feina per internet. També han desenvolupat competències transversals, han fet sortides per conèixer diferents sectors professionals i també han participat al tastet d'oficis.

Durant quatre dies, els jardiners de la Brigada  han explicat als joves la feina de jardineria que es fa al nostre municipi i han pogut practicar fent algunes tasques senzilles als voltants del Vil·la Flora. D’aquesta manera a més d’acostar-se a l’ofici han pogut col·laborar en el manteniment de l’equipament que els ha acollit tot aquest temps.   

^