Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 02.08.2019

via tren zona vagons - arxiu de comunicacióDesprés de més de tres anys de negociació entre l’Ajuntament i l'empresa Adif i després que l’Ajuntament adeqüés la zona dels vagons i fes la tanca de protecció a la via del tren, ara és Adif qui ha de fer la inversió que va preveure.

El passat dijous 1 d’agost es va fer una trobada entre membres d'Adif (Renfe) i el regidor d’urbanisme, Lluís Llovet, per tancar la proposta de protecció a les vies a la zona del Cavaió.

Adif va anar amb tres tècnics a mesurar i fer indicacions dels més de 500 metres de tanca que posarà en aquesta platja per protegir els vianants de la via del tren. Ara caldrà esperar el projecte de l’obra i la licitació de la mateixa per part de l’ens ferroviari i que permetrà tenir l’obra feta abans de setmana santa del proper any 2020.

La inversió prevista que anirà exclusivament a compte d’Adif és de més de 150.000€ i resoldrà una antiga reivindicació de tot el poble i sobretot dels veïns de l'avinguda Maresme, de protecció vers les vies de tren.