Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 05.07.2019

Punt Lila - imatge webAmb motiu de la celebració del Canet Rock d'aquest dissabte, des de Mandràgora, l'associació feminista de la vila, amb el suport de l'Ajuntament, s'instal·larà fora del recinte del festival un Punt Lila, un espai dedicat a la informació i la prevenció de violències masclistes i lgtbfòbiques, així com d'atenció a persones agredides. El Punt estarà ubicat al tram que hi ha entre Vil·la Flora i l'entrada al Canet Rock.

Des del consistori i des de Mandràgora, creiem que en un dia i un esdeveniment com el del Canet Rock, amb una gran afluència de persones i on hi pot haver risc d'agressions masclistes i lgtbifòbiques, cal posar a disposició de les persones que vinguin a Canet, un espai d'acompanyament i informació específic per tal de poder evitar possibles agressions i atendre'n les que malauradament hi pugui haver.

L'organització del festival ha explicat a l'Ajuntament que s'ha format tot el personal que atendrà dins del recinte, per tal que sàpiguen com actuar i on dirigir-se en cas que es produeixi qualsevol situació de discriminació. S'ha activat un protocol que ha de servir per conscienciar als assistents i posa de manifest la necessitat de treballar per una societat més justa i igualitària. El Punt Lila ha estat operatiu per primer cop durant les Barrques de la Festa Major.