Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet Rock 2019: informacions i recomanacions a població i visitants
PUBLICAT Dimarts, 02.07.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

És canet és rockEl Canet Rock se celebra durant els dies 6 i 7 de juliol. El festival pròpiament dit es farà entre les 16.00 hores del dia 6 i les 7.00 hores del dia 7, però l'afluència i el moviment de persones dins el terme municipal serà continu durant tot el dissabte i bona part de diumenge.

Com sabeu, aquest dissabte celebrem a Canet de Mar una nova edició del Festival Canet Rock. Us demanem, un any més, que tingueu en compte les informacions i les recomanacions següents:

Recomanacions de mobilitat

1. Si teniu aparcament privat per als vostres vehicles, deixeu-los allà sempre que sigui possible i així alliberem places d’aparcament a l’espai públic.
2. Feu tots els desplaçaments que pugueu a peu, per millorar la mobilitat i el medi ambient del municipi.
3. En cas de retencions de la circulació de vehicles i vianants, us demanem paciència i civisme.
4. Si heu d’utilitzar el vehicle privat que sigui realment per una necessitat o emergència. Si teniu el gual ocupat, truqueu a la Policia Local.
5. Si heu d’agafar vehicle privat, us recomanem que ho feu a través dels accessos de la carretera N-II sobretot per la ronda Sant Elm (Hotel Carlos) i la ronda Anselm Clavé (Comissaria Policia Local), ja que les entrades per l’Autopista C-32 es veuran afectades, perquè hi haurà talls durant períodes importants de temps. L’entrada a Canet venint de Barcelona estarà tancada des de dissabte i els vehicles hauran de sortir per Sant Pol i anar a buscar la carretera nacional.


Pel que respecta a les zones més properes al lloc del Festival s’establiran restriccions de trànsit i estacionament:

- A la via Cannetum, des de la rotonda de la C-32 fins a Via Figuerola estarà prohibit estacionar a partir de les 9.00 hores del dissabte 6 de juliol, i es tallarà el pas en els dos sentits de circulació a partir de les 10.00 hores. L’horari de la restricció serà vigent fins al diumenge a les 09.00 hores.

- Els veïns dels carrers Pau Gargallo, Eusebi Arnau i Josep Cabruja hauran d’estacionar dintre dels seus pàrquings.
- Els veïns dels carrers Rafael Masó i Eduard Farres hauran d’accedir per c. Via Figuerola, i els dels carrers Francesc Guàrdia i Josep Maria Danés hauran d’accedir pel camí del turó del Drac des de Ronda Ferrer de Canet. Ja que l’accés des de Via Cannetum estarà tallat.
- Els veïns del rial de Vall de Maria i Horta de les Flors hauran d’accedir des de N-II. L’organització del festival s’ha encarregat de fer unes autoritzacions de pas.

Hi poden haver restriccions puntuals divendres, perquè és punt d’accés de camions i altres vehicles que accediran al recinte del Pla d’en Sala.

Davant qualsevol dubte podeu consultar a la Policia Local, al telèfon 93 794 00 88.

Informacions d'interès sobre mobilitat per als visitants:

- TRENS. S’incrementa la freqüència de trens a les hores punta d’arribada de dissabte tarda i de sortida diumenge al matí. Les màquines de bitllets de les estacions tindran l’opció d’un bitllet del Canet Rock, amb anada dissabte i tornada diumenge.
L’Ajuntament recomana que es vingui a Canet en tren.

Opcions de transport

- APARCAMENTS. S’han habilitat zones d’aparcament al Polígon industrial i a la carretera n-II. També hi ha l’aparcament de La Carbonella, el solar dels antics vagons de Renfe i el solar de Diagonal situat a Drassanes del Pla:

-    Pàrquing de Diagonal situat al c. Drassanes del Pla. Accés per Rda. Josep Anselm Clavé.
-    Pàrquing de la Carbonella al pg. de la Misericòrdia. Accés pel Torrent dels Lledoners
-    Pàrquing de Vagons Renfe a la N-II, davant av. Miramar. Accés per N-II.
-    Pàrquing de la zona esportiva municipal situat al Rial de Mas Figuerola. Accés pel Rial de Mas Figuerola
-    Pàrquing Polígon industrial situat al c. Jaume Romagosa i Duran. Accés per c. Jaume Romagosa i Duran
-    Pàrquing Polígon industrial situat a la Riera d’en Misser. Accés per Riera d’en Misser

aparcament Canet Rock 2019

- PLATGES. Canet de Mar té una platja envejable guardonada amb la Bandera Blava, de més de 2.5 km repartits entre la platja de Canet i la del Cavaió. Us convidem a visitar-la. Sigueu respectuosos i ajudeu-nos a tenir-les en òptimes condicions.

- SEGURETAT. Seguretat Ciutadana té a punt un dispositiu especial per donar cobertura a l’esdeveniment. Així, dissabte s’establirà un CECOR (Centre de Coordinació dels Serveis de Seguretat, Mobilitat i Emergència), que es mantindrà operatiu fins diumenge. Hi intervindran la Policia Local, vigilants de l’organització, efectius de Mossos d’Esquadra, bombers i altres serveis centrals. També estan activades les policies locals de poblacions veïnes.

- SOROLL. L’alcaldessa ha signat un BAN que autoritza la suspensió provisional de l’Ordenança reguladora del soroll i les vibracions durant la celebració del Festival, ja que l’envergadura de l’esdeveniment provocarà moments d’incidència acústica al nostre municipi.

- PUNT LILA 

Per a la informació del Festival, consulteu el web del Canet Rock

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^