Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 13.06.2019

Edifici GarrofersLa propera setmana s'inicien les obres de reparació de l'edifici de la Fundació Els Garrofers. L'obra s'ha licitat en dos lots, que han guanyat les empreses Vialitat i Serveis SLU i B28 Construccions, SL. La previsió és que els treballs s'allarguin uns 9 mesos.

Es tracta d'una obra complexa perquè, d'una banda aquest és un equipament viu, en funcionament, la qual cosa ha fet que part dels residents s'hagin hagut d'allotjar en altres centres. Però hi haurà una part dels serveis que conviuran amb les obres.

D'altra banda, és una obra de reparació de lesions i defectes constructius d'un edifici de només 10 anys, amb importants deficiències que afecten l'estructura, la façana i els espais interiors. Aquesta complexitat queda reflectida en la redacció del projecte tècnic, aprovat per unanimitat al Ple de juliol de 2018 i encarregat a l'arquitecte Pere Martínez Pica, que és qui dirigirà l'obra. 

L'import d'adjudicació dels dos lots en què s'ha dividit l'obra, supera els 850.000 euros i inclouen la rehabilitació de les lesions de l'edifici, la reparació i la consolidació de l'estructura i la realització d'un cobert de l'edifici existent.