Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 12.06.2019

El Ple de l'Ajuntament, reunit ahir dimarts en sessió extraordinària i urgent, va acordar per unanimitat dels 16 càrrecs electes presents, resoldre el contracte de gestió de l'Escola Bressol El Palauet, que fins ara tenia l'empresa SENFO.

El motiu són els greus incompliments de contracte d'aquesta empresa, adjudicatària del servei, entre ells el no pagament de la nòmina de maig de les treballadores.

Tal i com el regidor d'Educació Lluís Llovet va manifestar al Ple, s'obre la via d'una possible gestió municipal del servei. L'Ajuntament doncs, estudiarà ara quina és la millor opció per a la gestió d'aquest equipament, si una nova licitació pública o bé gestió directa municipal. 

El que està garantit és la continuïtat del servei d'escolarització del Palauet, així com els serveis de menjador i acollida. Des de la Regidoria d'Educació s'adreçarà comunicació directa amb les famílies perquè estiguin tranquil·les, ja que s'assegura el manteniment del servei d'escola bressol municipal. En el mateix sentit s'han adreçat a les treballadores de l'equipament, per garantir-los la continuïtat dels seus llocs de treball.