ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Un taller de màgia i un torneig de futbol entre les activitats programades per Joventut el mes de juny
PUBLICAT Dimarts, 11.06.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Programa Joventut JunyL’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Canet de Mar ha preparat activitats d’allò més diverses per aquest mes de juny. En total, hi ha cinc activitats programades per aquest primer mes d’estiu, totes elles adreçades al jovent del municipi.

El proper divendres 14 de juny es realitzarà un taller de màgia a càrrec del Mag Marcel. Serà a les 17.00 hores a la Masoveria. És un taller gratuït però cal estar inscrit prèviament.

El divendres 21 de juny a partir de les 17.00 hores de la tarda hi haurà una batalla de galls i gallines al Passeig Marítim, a l’alçada del Neptú. Just després, es farà el concert de Santa Salut.  

El dimarts 25 i el dimecres 26 se celebrarà un torneig de futbol jove adreçat als joves d’entre 12 i 17 anys. Tindrà lloc tots dos dies a partir de les 17.30 hores al Camp de Futbol municipal. Per a participar-hi, caldrà inscripció prèvia.

El passat dijous 6 de juny també van tenir lloc dues activitats més: tarda de Jungle Speed i un taller de cuina per aprendre a fer broquetes de fruita.

^