Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 10.06.2019

Mercat d'intercanviL’edició d’estiu 2019 del Mercat d’intercanvi i venda de 2a mà es fa aquest diumenge 16 de juny de 18.00 a 21.00 hores a la plaça Universitat. L’objectiu d’aquest mercat, un cop més, és el de donar un nou ús a objectes que encara poden ser utilitzats però que han deixat de tenir servei pel propietari. Amb aquesta acció, s’evita generar més residus i, alhora, es redueixen els productes d’ús escàs.

Durant el Mercat de l’intercanvi i venda de 2a mà es poden aconseguir productes d’allò més variats: joguines, contes, jocs, llibres, roba, etc. Hi pot participar qualsevol persona que vulgui, portant algun objecte i bescanviant-lo per altres. També pot optar per vendre’l de segona mà. Poseu-vos en contacte amb l'Àrea de Medi Ambient per reservar espai o tenir més informació.

Mercat d'intercanvi 2Aquest mercat s’emmarca dins la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Durant el mercat, s’oferirà el taller “Coneix l’energia fotovoltaica” que tindrà lloc de 18.00 a 20.30 hores i estarà obert a tots els públics.

El Mercat d'Intercanvi es fa al nostre municipi des de novembre de l'any 2006. Va néixer com a espai per bescanviar productes útils però que ja no feien servei a qui l'oferia.

Cartell calendari mercats intercanvi 2019

Cartell calendari mercats intercanvi 2019

Fitxer: Calendari_Mercats_Intercanvi_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 167,68 kB