ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El projecte Vacances en Pau 2019 convida a les famílies a acollir menors sahrauís
PUBLICAT Dijous, 09.05.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Vacances en Pau 2019Arenys amb el Poble Sahrauí (APS) ha posat en marxa el projecte Vacances en Pau 2019. Es tracta d’un projecte que busca famílies acollidores per a nens i nenes sahrauís d’entre 10 i 12 anys durant els mesos de juliol i agost. L’objectiu és treure els infants dels campaments de refugiats de Tindouf (Algèria), proporcionar-los l’atenció sanitària que necessitin i fer-los partícips d’un intercanvi cultural.

L’APS du a terme tres reunions informatives per a tots els interessats en convertir-se en famílies acollidores aquest estiu, una d’elles a Canet de Mar.

  • 4 de maig a les 11.00 h a la Biblioteca d’Arenys de Munt
  • 11 de maig a les 11:00 h a la Biblioteca de Canet de Mar
  • 18 de maig a les 11:00 h a la Biblioteca d’Arenys de Mar

Per a més informació, també podeu consultar la pàgina web oficial de l’APS o la pàgina web de l’entitat.

Arenys amb el Poble Sahrauí és una agrupació de ciutadans que busca viure en una societat sense discriminacions. Al llarg de l’any, elaboren diferents projectes dirigits als refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria).  Compta amb activitat als dos Arenys. Els projectes tenen dos objectius: millorar la seva qualitat de vida i sensibilitzar a la població de la injustícia que pateix aquest poble, que ha de sobreviure en la pitjor zona del desert del Sàhara. S'obre a totes les famílies i per això també es fa una sessió informativa al nostre municipi.

^