ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Joventut ens convida a la celebració del dia internacional contra la LGTBIfòbia
PUBLICAT Dijous, 16.05.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell LGTBIL’espai jove de La Masoveria organitza el dia 17 de maig una activitat per visibilitzar el col·lectiu de persones lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals (LGTBI) amb motiu del dia internacional contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia. És una activitat oberta a tothom que consistirà a pintar els bancs del passeig Marítim, a la zona del Neptú, amb les banderes del col·lectiu. Tindrà lloc a partir de les 5 de la tarda.

L’associació de famílies de menors transsexuals Chryssallis participarà a l’acte i llegirà un manifest.

El dia internacional contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia se celebra el dia 17 de maig perquè és en aquest mateix dia, però de l’any 1990, quan l’Organització Mundial de la Salut va desclassificar l’homosexualitat com a malaltia mental.

Aquest dia internacional té com a finalitat conscienciar sobre la LGTBIfòbia, denunciar la discriminació que encara pateix el col·lectiu i seguir lluitant per garantir els seus drets a través de diferents activitats i accions que es realitzen a escala internacional. L’àrea de joventut de l’ajuntament de Canet, com a activitat dinamitzadora de la Masoveria, s’afegeix a les activitats de conscienciació.

En aquest enllaç podeu consultar el manifest d’enguany del 17 de maig.

^