Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 25.04.2019

El pròxim dia 1 de maig, Canet viurà de nou la jornada festiva celebrant un any més l’Aplec de Pedracastell. A partir de les 10.30 hores hi haurà activitats com ara jocs de cucanya i tallers, ballada de gegants a l’esplanada de la Creu i audició de sardanes amb la cobla La Principal de Cassà.

Per aquells que vulguin fer carn a la brasa, hi haurà graelles amb foc controlat, fet amb carbó, a l’esplanada de la Creu i al camí del camp d’aviació. També hi haurà paella d’arròs a càrrec d’Hibiscus. Podeu comprar els tiquets anticipats a la pròpia botiga d’Hibiscus i al bar de la Creu. El preu és de 7 euros només l’arròs o de 8 si s’agafa l’opció de beguda més arròs.

Els camins per pujar a la Creu són els habituals de cada any. Estaran senyalitzats i alguns seran només per anar-hi a peu.

Com en anys anteriors i d'acord amb la normativa de la campanya contra incendis forestals no es pot fer foc en cap cas. També cal recordar que la festa està programa pel dia 1 de maig i que, per tant, la gent que desitgi fer acampada la nit anterior ho farà sota la seva responsabilitat, ja que l’Ajuntament no té programat cap servei de vigilància.

Consulteu el programa de l’Aplec:

Programa de la Creu - 2019

Programa de la Creu - 2019

Fitxer: PROGRAMA_CREU_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.24 MB