ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Plaça Mercat es trasllada temporalment al carrer Clausell
Obres coberta Plaça Mercat
PUBLICAT Dilluns, 08.04.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Sostre plaça MercatLes obres de la Plaça Mercat, que comencen aquest abril, obliguen a traslladar temporalment les parades de la Plaça Mercat. A partir del dimecres 10 d'abril, trobareu els paradistes de la Plaça al carrer Clausell número 11-13-15, al local on estava ubicat el gimnàs Kumho.

Per tal de poder fer el trasllat, aquest dilluns i dimarts, dies 8 i 9 d'abril, l'activitat del mercat quedarà interrompuda.

Tot això es fa per poder disposar d'una coberta nova. Les obres de la coberta de la Plaça Mercat s'han adjudicat aquest gener a l'empresa VORACYS, SL. pel preu de 212.800 euros. Els treballs consistiran bàsicament en treure la coberta actual, molt malmesa i posar una teulada nova, amb millors materials i pensada per aconseguir, d'una banda, un bon rendiment energètic de l'altra una millor sonoritat, ja que la Plaça ees caracteritza per no tenir una acústica gaire òptima.

L'edifici de la Plaça Mercat, obra de l'arquitecte Pere Domènech Roura, fill de Domènech i Montaner, forma part del catàleg de patrimoni de l'Ajuntament de Canet i per tant, és un edifici protegit. L'estructura de ferro tant característica d'aquest equipament, no es taparà i seguirà lluint al sostre. El que canviarà és la teulada que cobreix l'estructura de ferro.

Per poder dur a terme aquesta obra comptem amb un ajut de la Diputació de Barcelona, de 100.000 euros inclòs en el Programa complementari de reforma i millora d’equipaments locals i el seu règim regulador, en el marc del Pla “Xarxa de Governs Locals 2016-2019”.

Mentre durin les obres, que es preveu que s'allargaran uns tres mesos, s'ha habilitat un número de telèfon mòbil que substitueix el fixe de la Plaça: 670 56 12 19. Les parades que hi trobareu són les habituals de verdures, carn, peix, fleca, vins, el bar i les parades de les entitats GEA XXI i les Mares Malabaristes. El servei de Mini Deixalleria recollirà únicament durant aquests mesos: piles, fluorescents i aparells electrònics.

cartell traspas plaça mercat

cartell traspas plaça mercat

Fitxer: cartell_trasllat_pl_mercat.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 173,52 kB

^