Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
L'alcaldessa acompanya la representació de l'Escola FEDAC de Canet
PUBLICAT Dimarts, 19.03.2019

Fedac 10 anys palau de la musica 1903Les 24 escoles de les Dominiques de l’Anunciata del Pare Coll han commemorat aquest passat 16 de març que ja fa una dècada que treballen conjuntament dins la fundació FEDAC. L’acte ha tingut lloc al Palau de la Música Catalana i ha comptat amb la presència d’alumnes, exalumnes i altres membres de la comunitat educativa.

La celebració de la dècada ha estat un homenatge a les germanes fundadores i a tota la comunitat FEDAC que ha fet possible que el projecte segueixi funcionant després de deu anys. Van combinar la música en directe, la poesia i els moments emotius protagonitzats per alumnes, exalumnes i mestres de FEDAC amb les ponències de David Martí, sobre la Transformació en una organització educativa TEAL, i de Martí Marcet, que va parlar sobre el canvi de paradigma de lideratge en l’educació.

L’acte va comptar amb membres de la comunitat educativa FEDAC de Canet de Mar, que hi van anar acompanyats de l'alcaldessa, Blanca Arbell.

Les 24 escoles FEDAC segueixen immerses i compromeses amb la innovació pedagògica i continuen treballant el projecte #avuixdemà2024.